Αρχική Διάφορα Εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών (10/10-18/11)

Εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών (10/10-18/11)

Tο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, που λειτουργεί με επιτυχία στην Πανεπιστημιούπολη από το Μάιο 2009, συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία του και για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά. Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία της έκθεσης «Οι τηλεπικοινωνίες στη ζωή μας», και της περιοδικής έκθεσης γεωλογικής φωτογραφίας «Γεωτεχνήματα2», που εγκαινιάστηκε το Μάιο και θα λειτουργήσει έως τις 18 Νοεμβρίου. Οι επόμενες περιοδικές εκθέσεις θα ανακοινωθούν αργότερα.

Από τη νέα σχολική χρονιά, εκτός της Εκπαιδευτικής Ξενάγησης στη μόνιμη έκθεση, οι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις παρακάτω εκπαιδευτικές δράσεις διάρκειας, από 1-2 ώρες:

Για την Α/βάθμια εκπαίδευση:

Το ταξίδι της φωνής για το Νηπιαγωγείο και την Α και Β Δημοτικού

Η επικοινωνία παλιά και σήμερα για την Γ και Δ Δημοτικού

Μαθαίνω πώς λειτουργεί ο τηλέγραφος για την Ε και ΣΤ Δημοτικού

Μαθαίνω πώς λειτουργεί το τηλέφωνο για την Ε και ΣΤ Δημοτικού

Κυκλοφορώ με ασφάλεια στο διαδίκτυο για την Δ, Ε και ΣΤ Δημοτικού

Για τη Β/βάθμια Εκπαίδευση:

Μαθαίνω πώς λειτουργεί ο τηλέγραφος για το Γυμνάσιο

Μαθαίνω πώς λειτουργεί το τηλέφωνο για το Γυμνάσιο και το Λύκειο

Μαθαίνω πώς λειτουργεί το κινητό τηλέφωνο για το Γυμνάσιο και το Λύκειο

Κυκλοφορώ με ασφάλεια στο διαδίκτυο για το Γυμνάσιο

Οι εκπαιδευτικές δράσεις του ΜΕΤ ξεκινούν τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου. Η είσοδος και η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του είναι δωρεάν. Το Μουσείο είναι ανοιχτό στο κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09.00-14.00, εκτός από τις επίσημες αργίες. Είναι προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Για τη συμμετοχή στις εκπαιδευτικές δράσεις του ΜΕΤ του Πανεπιστημίου Πατρών, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με το προσωπικό του Μουσείου για να καθοριστεί η ημερομηνία και ώρα της επίσκεψης, στα τηλέφωνα 2610 996732, 969972, 969973.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.