Αρχική Διάφορα Εκπλήξεις από τα Prėnatal στο The Mall Athens! (2/6)

Εκπλήξεις από τα Prėnatal στο The Mall Athens! (2/6)

Πολλές δημιουργικές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους τα Σάββατα 02/06, 09/06 & 16/06 στο κατάστημα της Prėnatal στο The Mall Athens. Οπότε μη το χάσετε από τις 12:30 έως και τις 15:30, η φαντασία αναλαμβάνει τα ηνία και οι όμορφες κατασκευές θα είναι το αποτέλεσμα, που θα κάνουν όλα τα παιδιά περήφανα.

Tα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν κρεμαστά διακοσμητικά, ψάθινα στεφάνια, κοσμήματα, κορνίζες και να κάνουν summer tattoo.

Πιο αναλυτικά:

Σάββατο, 02 Ιουνίου: Φτιάχνουμε κατασκευές κρεμαστών διακοσμητικών
Σάββατο, 09 Ιουνίου: Κατασκευάζουμε ψάθινα στεφάνια
Σάββατο, 16 Ιουνίου: Δημιουργούμε υπέροχα κοσμήματα, κορνίζες και κάνουμε summer tattoo

Σας περιμένουμε με τα παιδιά σας, στο The Mall Athens (επίπεδο 0), ακριβώς έξω από το κατάστημα Prėnatal, για να διασκεδάσουμε και να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.