Αρχική InfoMommy Νέα Εκστρατεία κατά του υποσιτισμού από τη Lanes

Εκστρατεία κατά του υποσιτισμού από τη Lanes

Εκστρατεία προσφοράς σε συνανθρώπους μας που υποσιτίζονται αλλά και ενημέρωσης για τα θετικά αποτελέσματα της ισορροπημένης διατροφής, ξεκίνησε η εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής Lanes.

Η εκστρατεία «Υγεία, Φροντίδα, Προσφορά» με στόχο την αντιμετώπιση του φαινομένου του κρυφού υποσιτισμού γίνεται σε συνεργασία με το «Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων» (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), προσφέροντας στους άστεγους και άπορους συμπολίτες μας, τις απαραίτητες πολυβιταμίνες και μικροδιατροφικά στοιχεία, συνοδευτικά με το φαγητό που τους παρέχεται από το Κέντρο Σίτισης.

Επιπλέον, σε συνεργασία με την Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Ειρηνουπόλεως στο Νταρ Ες Σαλαάμ στην περιοχή της Τανζανίας, μέσα από το πρόγραμμα της εκκλησίας, αποστέλλονται και προσφέρονται δωρεάν συμπληρώματα διατροφής σε μητέρες και παιδιά που υποσιτίζονται, βοηθώντας έτσι τόσο στην προφύλαξή τους από πιθανές ασθένειες όσο και στη γενικότερη ενίσχυση της υγείας τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.