Αρχική InfoTeens Sports Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η πάλη

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η πάλη

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, για δεύτερη φορά την τελευταία δεκαετία, ετοιμάζεται η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) να θέσει την πάλη, το αρχαιότερο των αθλημάτων που αντλεί τις ρίζες του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αρχαίας Ολυμπίας και ήταν στο πρόγραμμα όλων των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, αρχής γενομένης από την 1η Ολυμπιάδα που διεξήχθη το 1896 στην Αθήνα.

Στη λίστα επιλογής εκτός από την πάλη η ΔΟΕ τοποθέτησε το μπέιζμπολ και το σόφτμπολ, το καράτε, τα πατίνια με ρόδες, το σκουός, την αναρρίχηση, το θαλάσσιο σκι με μία σανίδα και το κινέζικο γου σου κουν φου. Οι διεθνείς ομοσπονδίες των 8 αθλημάτων καλούνται να παρουσιάσουν τις θέσεις τους τον Μάιο στην Αγία Πετρούπολη, και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΟΕ τον Σεπτέμβριο στο Μπουένος Αϊρες θα ανακοινώσει τα 7 αθλήματα που θα μείνουν εκτός Ολυμπιακών Αγώνων. Το άθλημα που θα κερδίσει την μάχη επιβίωσης, μαζί με το γκολφ και το ράγκμπι που θα κάνουν πρεμιέρα σε Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας, θα συμπληρώσουν τα 28 αθλήματα του ολυμπιακού προγράμματος των Αγώνων του 2020.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.