Αρχική InfoSchool Δημοτικό Ελάτε να γνωρίσετε την Γερμανική Σχολή Αθηνών

Ελάτε να γνωρίσετε την Γερμανική Σχολή Αθηνών

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους και τους φίλους της σχολής να παρευρεθούν το Σάββατο 19 Ιανουαρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα στην ετήσια Ημέρα Πληροφόρησης στις εγκαταστάσεις της. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προσεγγίσουν οι επισκέπτες τον παιδαγωγικό σχεδιασμό, τις προτάσεις και την ατμόσφαιρα της Σχολής.

Για αυτό το λόγο όλοι οι χώροι της Σχολής και συγκεκριμένα το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το κεντρικό κτίριο θα είναι ανοιχτοί. Κατά τις τακτικά προγραμματισμένες ξεναγήσεις στους χώρους της Σχολής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια, τη Βιβλιοθήκη, τις αθλητικές εγκαταστάσεις (μεταξύ άλλων και την κλειστή πισίνα). Πειράματα στα μαθήματα Φυσικών Επιστημών, εκθέσεις με εργασίες μαθητών, παρουσίαση διδακτικών ωρών, μουσικές παραστάσεις, σκετς, ποικίλες μορφές συμβολής των μαθητών και βέβαια «περίπτερα πληροφόρησης» στο φουαγιέ, μεταφέρουν μια ζωντανή εικόνα της σχολικής καθημερινότητας. Παράλληλα παρουσιάζονται και οι πολυπληθείς εξωδιδακτικές δραστηριότητες της Σχολής, όπως το MUN (Model United Nations), το Summercamp, όμιλοι εργασίας. Η Διεύθυνση της Σχολής και το διδακτικό προσωπικό είναι φυσικά διαθέσιμοι για παροχή πληροφοριών και συμβουλών σε κάθε ενδιαφερόμενο.  Γονείς των μαθητών και των μαθητριών, καθώς και εκπρόσωποι των ίδιων των μαθητών, δίνουν επίσης πληροφορίες για τη Σχολή.Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Σχολής www.dsathen.gr ή να καλέσουν στο 210/6199261-5.

Γερμανική Σχολή Αθηνών
Δημοκρίτου 6 & Ζηρίδη στο Μαρούσι (πίσω από το εμπορικό κέντρο Avenue).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.