Αρχική Διάφορα Ελάτε στο φθινοπωρινό πάρτι ανταλλαγής ρούχων (30/9)

Ελάτε στο φθινοπωρινό πάρτι ανταλλαγής ρούχων (30/9)

Τι κι αν η Τρόικα επιμένει να μας βάζει φόρους; Εμείς δεν πτοούμαστε γιατί είμαστε εφευρετικοί και ξέρουμε να περνάμε καλά ακόμα και με λίγα. Η Χρύσα και η Βάσια, τα πολυτάλεντα κορίτσια που διοργανώνουν
τα γνωστά πάρτι ανταλλαγής ρούχων ξαναχτυπούν και μας υπόσχονται φθινοπωρινές ανταλλαγές!! Και για τους μικρούς μας φίλους, θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.

ΤΙ : ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, λευκά είδη, είδη προσωπικής φροντίδας (μόνο σφραγισμένα), μουσικά cd's, ταινίες, βρεφικό εξοπλισμό, σχολικά είδη κλπ

ΠΩΣ
: φέρνετε τα πράγματα που δεν χρειάζεται πια το παιδάκι σας, όλα σε απόλυτα καλή κατάσταση, φροντισμένα και καθαρά, τα αφήνετε και παίρνετε ότι εσείς χρειάζεστε. Θα υπάρχει κουμπαράς για να βοηθήσουμε όλοι το γεγονός αυτό που ήρθε, να μείνει.

ΠΟΤΕ : Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 11:00 π.μ μέχρι…ε, θα δούμε για το μέχρι!

ΠΟΥ
: Στο Καφενείο της Ακαδημίας Πλάτωνος Μοναστηρίου 140 & Τηλεφάνους

ΓΙΑΤΙ: γιατί έτσι μας αρέσει τελικά! ώχου! λογαριασμό θα δώσουμε?!

ΠΡΟΣΟΧΗ : όσοι λείψουν θα πάρουν απουσία!

Πληροφορίες : 6949471672 / 6980772183 (What’s up) ΧΡΥΣΑ ΣΙΩΠΑ

6981278825 ΒΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.