Αρχική Νέα Ελεονώρα Μελέτη: "Μου ήρθε να σπάσω την τηλεόραση στο Master Chef της Πέμπτης"

Ελεονώρα Μελέτη: "Μου ήρθε να σπάσω την τηλεόραση στο Master Chef της Πέμπτης"

Πολύ στεναχωρήθηκε η Ελεονώρα την Πέμπτη το βράδυ, παρακολουθώντας το «Master Chef Junior». Ο λόγος; Η αποχώρηση του Δημήτρη και του Αγαμέμνονα. Δεν άντεξε να βλέπει η παρουσιάστρια τα δυο αγόρια έτσι στεναχωρημένα, καθώς αποχωρούσαν και θα ήθελε να βρει τρόπο να τα παρηγορήσει. Να τους πει μια λέξη κι αυτή με τη σειρά της, βρε παιδί μου...

«Μου το στενοχώρησαν το αγοράκι μου το μικρό, μωρέ! Έφυγαν χθες το βράδυ, τα αγοράκια από το “Master Chef”, ο Δημητράκης και ο Αγαμέμνονας. Κι ο Δημητράκης έκλαιγε. Καρδούλα μου! Τον έβλεπα από μακρινά πλάνα που είχε αναφιλητά. Το προσέξατε; Στενοχωρήθηκε! Ξέρετε κάτι; Οι άντρες είναι τόσο, μα τόσο πολύ ευαίσθητοι τελικά. Μου ήρθε να σπάσω την τηλεόραση για να μπω μέσα και να του πω να μην στενοχωριέται. Τελείωσε μια πολύ ωραία εμπειρία που ήταν σαν κατασκήνωση γιʼ αυτούς. Ο Αγαμέμνονας ήταν πιο “ζαμανφού” ή το έπαιζε καλύτερα, δεν ξέρω. Αλλά τον Δημητράκη τον πήραν τα κλάματα».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.