Ελλάδα Μπορείς: Ελάτε στην παράδοση Ολυμπιακής Φλόγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο (17/5)

Την Πέμπτη 17 Μαΐου, η Ελλάδα θα βρεθεί στο επίκεντρο της παγκόσμιας επικαιρότητας για κάτι μοναδικό και θετικό. Για μια ώρα ο κόσμος στρέφει την προσοχή του στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου η Ελλάδα θα σηματοδοτήσει την ανεπίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων παραδίδοντας την Ολυμπιακή Φλόγα στην Οργανωτική Επιτροπή Λονδίνο 2012, μια τελετή που διοργανώνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας είναι μία στιγμή μοναδικού συμβολισμού και υπερηφάνειας για την Ελλάδα, και πολύ περισσότερο σήμερα που η χώρα μας το έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ. Μέσα από μια αφιλοκερδή πρωτοβουλία του επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδας, καλούμαστε όλοι να αδράξουμε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για να ευχηθούμε στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο: Με μια φωνή, ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ! Ενώνουμε τη φωνή μας και όλοι μαζί στηρίζουμε τους Έλληνες Αθλητές μας που θα φέρουν με υπερηφάνεια τα χρώματα της Ελλάδας στο Λονδίνο!
Στις 17 Μαΐου ας είμαστε όλοι στο Παναθηναϊκό Στάδιο να ενώσουμε τη φωνή μας για να εμπνευστούμε μια νέα αρχή και να αναπτερώσουμε την ελπίδα μας για την ‘νίκη’.

Δεν μπορείς να έρθεις;
Στείλε τώρα την ευχή σου προς την Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα με ένα κλικ www.facebook.com/ElladaMporeis/app_382090421828999. Η ευχή σου θα φθάσει ως τους Έλληνες Αθλητές μιας και θα προβληθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 17 Μαΐου!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.elladamporeis.gr/