Αρχική Infokids Υγεία Ελπίδες για τη μάχη κατά του νευροβλαστώματος στα παιδιά!

Ελπίδες για τη μάχη κατά του νευροβλαστώματος στα παιδιά!

Ελπίδες για τη μάχη κατά του νευροβλαστώματος στα παιδιά προσφέρει νέος συνδυασμός χημειοθεραπειών σε μεγάλες δόσεις, που υπόσχεται αύξηση του προσδόκιμου ζωής, ακόμα και ίαση.

Οπως ανακοινώθηκε στο παγκόσμιο συνέδριο ογκολογίας, που διεξήχθη στο Σικάγο, η τρίτη φάση κλινικών δοκιμών, κατά την οποία κοκτέιλ φαρμάκων χορηγήθηκαν σε μεγάλες δόσεις, έδειξε πολύ καλά ποσοστά επιτυχίας.

Σύμφωνα με τη δρα Ρουθ Λαντεστάιν, καθηγήτρια Παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης, «δημιουργεί νέους κανόνες αντιμετώπισης του συγκεκριμένου καρκίνου του νευρικού συστήματος, που είναι πολύ διαδεδομένος στα παιδιά και από τον οποίο επιβιώνει μακροπρόθεσμα μόνο το 30% των ασθενών».

Οπως επισήμανε, ο συνδυασμός χορήγησης θεραπείας ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος και νέων φαρμάκων μπορεί να νικήσει τη νόσο ή να αυξήσει κατά 20% το προσδόκιμο ζωής, μεγαλώνοντας τελικά κατά 50% το ποσοστό επιβίωσης.

Πηγή: Madata.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.