Αρχική InfoMommy Νέα Εμβολιά-ζουμε: Παιδιά Ανασφάλιστα, όχι Απροστάτευτα

Εμβολιά-ζουμε: Παιδιά Ανασφάλιστα, όχι Απροστάτευτα

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» (Mission "ANTHROPOS") συνεχίζει την υλοποίηση του Προγράμματος “Εμβολιά-ζουμε: Παιδιά Ανασφάλιστα, όχι Απροστάτευτα”.
Κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο πραγματοποιήθηκαν τρεις εμβολιασμοί σε συνεργασία με Δήμους και το Τμήμα Κοινωνικής Ιατρικής του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού». Συνολικά από τον Ιούλιο 2012 έχουν εμβολιαστεί 137 παιδιά με 221 εμβόλια τα οποία προσφέρουν κάλυψη για 607 ασθένειες. Ανάμεσά τους συμμετείχαν παιδιά από τα Παιδικά Χωριά SOS, την ΚΑΡΙΤΑΣ  ΑΘΗΝΑΣ – ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΕΡΓΟ και το σωματείο Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία». Η οργάνωση θα συνεχίσει τη δράση της έτσι ώστε να στηρίξει όσους συμπολίτες μας το χρειάζονται.
Η μη κερδοσκοπική οργάνωση Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» (Mission "ANTHROPOS") ξεκίνησε τη δράση της το 2010 με σκοπό την παροχή δωρεάν ιατρικής βοήθειας, καθώς και επιστημονικών υπηρεσιών σε άτομα και πληθυσμούς που το έχουν ανάγκη. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τρεις αποστολές στην Αιθιοπία, ενώ από το 2012 ξεκίνησε και δράσεις στην Ελλάδα, εμβολιάζοντας εθελοντικά παιδιά Ελλήνων και μεταναστών χωρίς ασφάλιση, όπως προβλέπονται από το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών (ΕΠΕ). Η οργάνωση, για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.missionanthropos.com/
Facebook Page: http://www.facebook.com/pages/Mission-ANTHROPOS/150582048414228?ref=hl


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.