Αρχική InfoMommy Υγεία Ενημερωθείτε για την υπέρταση και μετρήστε δωρεάν την αρτηριακή σας πίεση στο Avenue (5/11)

Ενημερωθείτε για την υπέρταση και μετρήστε δωρεάν την αρτηριακή σας πίεση στο Avenue (5/11)

Η Ελληνική Αντιυπερτασική Εταιρεία, υλοποιεί μία μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και κυρίως των ασθενών για την σημαντικότητα της απλοποίησης της θεραπείας της υπέρτασης και τα οφέλη που πηγάζουν από αυτή. Το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας είναι «Χάπια όλη την ώρα; Στην Υπέρταση, όχι πια!», ενώ η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού έχει αρχίσει από τις 20 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 20 Δεκεμβρίου.
Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση ανοικτή για το κοινό. Το ενημερωτικό περίπτερο της Ελληνικής Αντιυπερτασικής Εταιρείας θα βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο Avenue από τις 10:00 το πρωί έως τις 16:00 το μεσημέρι.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης το εξειδικευμένο προσωπικό της Ελληνικής Αντιυπερτασικής Εταιρείας θα απαντά σε ερωτήματα και απορίες των πολιτών, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται δωρεάν μετρήσεις αρτηριακής πίεσης.

Εμπορικό Κέντρο Avenue
Λεωφόρος Κηφισίας 41-47, Παράδεισος Αμαρουσίου
210 6100901


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.