Αρχική Νέα Ενώνουν τις φωνές τους για το "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Ενώνουν τις φωνές τους για το "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Τι κοινό έχουν η Δέσποινα Βανδή με την Έλλη Κοκκίνου, ο Νίνο με τον Κώστα Μαρτάκη, οι Goin’Through με τους ΝΕΒΜΑ,η Ήβη Αδάμου με την Ελισάβετ Σπανού, και ο Tus και ο OGE με την Αντιγόνη Ψυχράμη; Θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς στη συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, στις 3 Δεκεμβρίου, με σκοπό την ενίσχυση του “Χαμόγελου του Παιδιού”.

Το σύνολο των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί για την ενίσχυση των 11 σπιτιών του συλλόγου, ο οποίος στα 16 χρόνια λειτουργίας του έχει γεμίσει χρώματα και όνειρα χιλιάδες παιδικές καρδιές.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΟΑΚΑ θα έχει στηθεί, από νωρίς το μεσημέρι, ένα χριστουγεννιάτικο – φιλανθρωπικό bazaar με την επιμέλεια και την υπογραφή της Δέσποινας Βανδή, ώστε να μπορεί ο καθένας να κάνει τις τελευταίες χριστουγεννιάτικες αγορές του, σε ειδικές τιμές, συμμετέχοντας στην ενίσχυση των δράσεων του συλλόγου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.