Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Επίδειξη ιαπωνικών πολεμικών τεχνών από την Πρεσβεία της Ιαπωνίας (4/11)

Επίδειξη ιαπωνικών πολεμικών τεχνών από την Πρεσβεία της Ιαπωνίας (4/11)

Η Πρεσβεία της Ιαπωνίας διοργανώνει για δεύτερη φορά επίδειξη παραδοσιακών ιαπωνικών πολεμικών τεχνών –Kendo, Judo, Karate, Aikido- με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων του Έλληνα Ολυμπιονίκη πρωταθλητή Judo Ηλία Ηλιάδη, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Αγίου Θωμά και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Αναλυτικά, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν:

Kendo: Mitsunori Matsumura, 7o Dan
Judo: Ηλίας Ηλιάδης, χάλκινος Ολυμπιονίκης Λονδίνου 2012
Karate: Άρης Καββαρίτης, Shotokan 6o Dan, προπονητής Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Karate
Aikido: Μπάμπης Κεράνης - 5o Dan, Jenny Flower - 5o Dan, Κώστας Ματζάρας - 5o Dan

Στο χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκονται περίπτερα που θα πωλούν ιαπωνικά τρόφιμα και παραδοσιακά προϊόντα.Η εκδήλωση πραγματοποιείται, επίσης, με τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kendo-Iaido-Nagitana, Ελληνικής Ομοσπονδίας Judo, Ελληνικής Ομοσπονδίας Karate, Ελληνικού Ομίλου Aikido, Ελληνικού Ιδρύματος Aikido, Ελληνικού Birankai, των καταστημάτων Soya, Yamato, Budokas.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στο τηλ. 2106709901.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Κλειστό Μπάσκετ Αγίου Θωμά
Διονύσου και Πουρνάρα, Μαρούσι


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.