Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Επίσκεψη της υπουργού Παιδείας στο Πατριαρχείο

Επίσκεψη της υπουργού Παιδείας στο Πατριαρχείο

Η Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου κατά την επίσκεψή της στο Ισραήλ, επισκέφτηκε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, όπου ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κκ Θεόφιλος, της απένειμε τον Σταυρό των Σταυροφόρων του Παναγίου Τάφου, αλλά και την Πατριαρχική Σχολή.

Πρόκειται για μια άκρως τιμητική διάκριση για την προσφορά της, τη στήριξή της στην Πατριαρχική Σχολή και γενικότερα τη στήριξη στο Πατριαρχείο, αλλά και στον Ελληνισμό της περιοχής.
Στη συνέχεια η Υπουργός επισκέφθηκε την Πατριαρχική Σχολή, που λειτουργεί ως Γυμνάσιο και Λύκειο ισότιμα με τα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης και αναγνωρισμένη από το Κράτος από το 1911.
Η Υπουργός Παιδείας απένειμε τίτλους σπουδών στους μαθητές και συζήτησε μαζί τους και με τους καθηγητές τους.
Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που Υπουργός Παιδείας επισκέπτεται τη Σχολή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.