Επαγγελματική Ζωγραφική για το παιδικό δωμάτιο… με μεγάλη έκπτωση!

To Ιmaginary Rooms υποδέχεται το χειμώνα με μία μεγάλη προσφορά μέχρι τις 12 Νοεμβρίου!

Προσαρμοσμένοι στη σύγχρονη πραγματικότητα, έχουμε ετοιμάσει μια προσφορά για όσους από εσάς θέλουν να ζωγραφίσουν ολόκληρο το δωμάτιο του παιδιού τους. Ή έχουν φίλους που ενδιαφέρονται. Ή που θα τους ενδιέφερε να το κάνουν δώρο ομαδικά, μαζί με φίλους τους, σε κάποια βάφτιση ή γέννηση.

Μαμάδες, μαπαμπάδες, συγγενείς και φίλοι που θέλετε να κάνετε ένα πρωτότυπο ομαδικό δώρο, προλάβετε!

Έκπτωση 50%+++ στη ζωγραφική ολόκληρου δωματίου, ανεξαρτήτως του μεγέθους του δωματίου. Από αρχική τιμή 1.000-1.200 €,  τώρα με μόνο 499€!

Τα ψιλά γράμματα

-Η προσφορά ισχύει για τα παιδικά δωμάτια που θα ζωγραφιστούν ολόκληρα (δηλαδή όλους τους τοίχους. Δε συμπεριλαμβάνονται οι πόρτες και το ταβάνι), ανεξαρτήτως εμβαδού. Όσο μεγαλύτερο είναι το δωμάτιο, τόσο πιο συμφέρουσα είναι η αγορά για εσάς.

-Η προσφορά λήγει στις 12 Νοεμβρίου και ισχύει για τους κατοίκους λεκανοπεδίου Αττικής.

-Η τιμή συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία προσχεδίου και το κόστος των υλικών.

-Οι τοιχογραφίες που θα παραχθούν θα είναι δικά μας σχέδια, βασισμένα στην αισθητική και την φαντασία σας, φιλτραρισμένες από την τεχνοτροπία του Imaginary Rooms. Σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνουμε να αντιγράψουμε κάποιο άλλο σχέδιο ή να χρησιμοποιήσουμε υπάρχον χαρακτήρα και ήρωα.

-Η ολοκλήρωση ενός δωματίου απαιτεί  μια επίσκεψη στο χώρο σας, τη δημιουργία προσχεδίου και τη διόρθωσή του και την τελική διαδικασία ζωγραφικής, διάρκεις 2-5 ημερών.

-Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στους πελάτες της προσφοράς.

-Τα υλικά που χρησιμοποιούνται (οικολογικά πλαστικά χρώματα της Vitex, και μαρκαδόροι) στεγνώνουν ταχύτατα, χωρίς να επηρρεάζονται από τις κλιματολογικές συνθήκες του χειμώνα και δεν μυρίζουν.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το  Imaginary Rooms  για απορίες, διευκρινήσεις ή για να  πείτε απλά ένα γεια!

http://imaginaryrooms.com/

http://imaginaryrooms.blogspot.gr/

http://www.facebook.com/ImaginaryRooms

http://twitter.com/imaginaryrooms