Αρχική InfoMommy Νέα Επανεξελέγη ο Μπάρακ Ομπάμα

Επανεξελέγη ο Μπάρακ Ομπάμα

Έπειτα από μία σκληρή αναμέτρηση βήμα με βήμα που διήρκεσε όλη τη νύχτα, σήμερα το ξημέρωμα (για εμάς), ο Μπάρακ Ομπάμα μπόρεσε επιτέλους με ένα λακωνικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitterνα αναγγείλει τη νίκη του. «Αυτό συνέβη χάρη σε σας. Σας ευχαριστώ», έγραψε. στον λογαριασμό του.

Ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδισε μια δεύτερη προεδρική θητεία, επικρατώντας του μεγάλου αντιπάλου του Μιτ Ρόμνεϊ, σε μια μάχη στήθος με στήθος, η οποία ωστόσο ολοκληρώθηκε με καθαρή διαφορά σε επίπεδο εκλεκτόρων. Ο Αμερικανός πρόεδρος επικράτησε στην κρίσιμη Πολιτεία του Οχάιο και «κλείδωσε» τον αριθμό των 275 εκλεκτόρων που του εξασφάλισαν την επανεκλογή.

Ο Ομπάμα ήταν νικητής σε 20 Πολιτείες, ενώ ο Ρόμνεϊ σε 23. Ωστόσο, ο επανεκλεγείς πρόεδρος επικράτησε στις κρίσιμες Πολιτείες που χρειαζόταν για να κερδίσει τελικά την κούρσα για τον Λευκό Οίκο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.