Αρχική Διάφορα Εργαστήρια κατασκευών στο "Ακαδήμεια" (21/1)

Εργαστήρια κατασκευών στο "Ακαδήμεια" (21/1)

Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να ξεδιπλώσουν την δημιουργικότητα και το ταλέντο τους στις κατασκευές συμμετέχοντας στα δημιουργικά εργαστήρια του Ακαδήμεια το Σάββατο 21 Ιανουαρίου. Τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετων θα φτιάξουν το δικό τους ημερολόγιο για τη νέα χρονιά. Θα το διακοσμήσουμε κολλάζ, θα το ζωγραφίσουμε και θα φανταστούμε πώς θα περάσουμε το χρόνο που μας περιμένει! Και μην ξεχνάτε, στο 2ωρο εργαστήρι μας δεν λείπει το παιχνίδι και οι κινητικές δραστηριότητες!

Ώρα 12:00μ. -2:00μ.μ. & 5:30μ.μ. – 6:30μ.μ.
Κόστος συμμετοχής στο εργαστήριο: 12 ευρώ

Τα παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών θα συμμετάσχουν στο εργαστήρι σχηματοκατασκευών. Ιστορίες, σχήματα και κατασκευές ανακατεύονται και με αφορμή το βιβλίο της Dr Miriam Stoppard «Μαθαίνω για τα σχήματα» των εκδόσεων Πα: Λέμε ιστορίες για τα σχήματα, μαθαίνουμε γι’ αυτά και φτιάχνουμε ανάλογες κατασκευές: τα τρίγωνα μπλέκονται και γίνονται αστέρια, τα τετράγωνα χαμογελούν και γίνονται όμορφα δώρα, οι κύκλοι τσουγκρίζουν και μετατρέπονται σε χιονάνθρωπους!!! Σας περιμένουμε να παίξουμε και να περάσουμε όμορφα μαζί!

Ώρες: 5:30μ.μ. - 6:30μ.μ.
Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ


Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια»
,
Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος,
τηλ.: 210-5125600,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.