Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Εργαστήριο για εγκύους: Θα φέρω στον κόσμο μια νέα ζωή!

Εργαστήριο για εγκύους: Θα φέρω στον κόσμο μια νέα ζωή!

Ο Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης Ανοιχτό Σχολείο θα πραγματοποιήσει ένα εργαστήριο ειδικά διαμορφωμένο για γυναίκες που πρόκειται να φέρουν στον κόσμο μια νέα ζωή. Στόχος είναι η βαθύτερη κατανόηση των αλλαγών που βιώνει μια γυναίκα που  βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα και η συναισθηματική προετοιμασία για την μεγάλη αλλαγή που πρόκειται να βιώσει.

Για 9 μήνες το σώμα σας δεν υπακούει στις δικές σας ανάγκες, υπηρετεί τη ζωή που μεγαλώνει μέσα σας.
Πολλοί θεωρούν ότι η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας… αλλά δεν είναι έτσι για όλες τις γυναίκες.
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οι βιολογικές και  συναισθηματικές αλλαγές είναι πολλές, οι φόβοι και οι αγωνίες μεγάλες, η ανάγκη να εκφράσουμε πιθανές δυσκολίες απαραίτητη.
Σας περιμένουμε λοιπόν, να σας  ακούσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε βαθύτερα τις αλλαγές που περνάτε, να συμβάλουμε στην χαλάρωσή σας.

Τελικός μας στόχος; Να προετοιμαστείτε  – όσο αυτό είναι δυνατό – για την μεγάλη αλλαγή που πρόκειται να βιώσετε.

Πότε: Τετ 14, Δευτ. 19, Τετ. 28  Νοεμβρίου & Δευτ. 3 Δεκεμβρίου 2012, 18:00-20:00

Κόστος: 15 ευρώ η κάθε συνάντηση (Τιμή γνωριμίας)

Μια ομάδα ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες που περιμένουν να φέρουν στον κόσμο μια νέα ζωή.

Προσοχή: Στο εργαστήριο αυτό δεν θα εστιάσουμε σε πρακτικά θέματα που έχουν να κάνουν με τον τοκετό. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υποκατάστατο των μαθημάτων ανώδυνου τοκετού.

Πληροφορίες & Εγγραφές: τηλ. 2106640433


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.