Αρχική InfoMommy Νέα Εργαστήριο Κατασκευής κοσμημάτων στη "Σχεδία στην Πόλη" (25/11)

Εργαστήριο Κατασκευής κοσμημάτων στη "Σχεδία στην Πόλη" (25/11)

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου από τις 17:00 ως τις 20:00, πειραματιζόμαστε με ποικίλα υλικά (σύρμα, νήματα, κορδέλες, πέτρες, χάντρες, υφάσματα κ.ά.) και φτιάχνουμε μοναδικά κοσμήματα.
Πού; Στη "Σχεδία στην Πόλη" με το Γιώργο Καραβοκύρη.

Κόστος συμμετοχής: 15 € (Συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά και  ενημερωτικό υλικό.)

* Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στα τηλέφωνα:
2310 236 344 & 6978 383064
* Διεύθυνση: Παπαμάρκου 8, περιοχή Άθωνος, 1η παράλληλος πάνω από την Ερμού, Θεσσαλονίκη.

Τα εργαστήρια υλοποιούν εθελοντές παιδαγωγοί και φίλοι εκπαιδευτές της «Σχεδίας στην πόλη».
Τα έσοδα διατίθενται στην υποστήριξη των εθελοντικών μας προγραμμάτων για παιδιά και νέους/ες με ιδιαίτερες δυσκολίες.

Λίγα λόγια από τον εκπαιδευτή
Είμαι ο Γιώργος Καραβοκύρης και θα προσπαθήσω με λίγα λόγια να αυτοπαρουσιαστώ… Ασχολούμαι με την δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων και γενικότερα χειροποίητων ειδών. Τα υλικά που χρησιμοποιώ νομίζω πως καθορίζουν λίγο και το ύφος των κοσμημάτων μου. Σύρμα, αλουμίνιο, χαλκός, ξύλο, πέτρες και υφάσματα αλλά και διάφορα ανακυκλώσιμα υλικά είναι κάποια από αυτά. Η δαντέλα είναι ένα ακόμα σχέδιο που έχει επηρεάσει τελευταία τις δημιουργίες μου.
Αυτό που με παρακίνησε αρχικά να ασχοληθώ με την δημιουργία κοσμημάτων ήταν η προσπάθειά μου να φτιάξω από απλά υλικά πράγματα που μπορούν να κοσμήσουν την γυναίκα αλλά και τον άντρα. Νομίζω πως το καταφέρνω με πολύ φαντασία και έμπνευση.
Ώρες ατελείωτες μπορώ να κάθομαι και να δουλεύω στο εργαστήρι μου. Επειδή όμως είναι αρκετά μοναχική η δουλειά μου, κάποιες φορές προσπαθώ να περάσω τις ιδέες μου και σε άλλους ανθρώπους, οργανώνοντας μικρά εργαστήρια, όπου θα έρθω σε επαφή με κόσμο που εκτιμάει την τέχνη και πιστεύει, όπως κι εγώ, πως η τέχνη είναι αυτή που μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε την καθημερινότητα με άλλο μάτι.
Λόγω των σπουδών μου στο τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ., προσπαθώ να παντρέψω εκπαίδευση και τέχνη. Ελάτε στο δημιουργικό εργαστήρι που ετοιμάζουμε με την «Σχεδία στην πόλη» για να δείτε αν αυτός ο γάμος πέτυχε….


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.