Αρχική InfoTeens Νέα Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για εφήβους στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για εφήβους στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη

Οι Εκδόσεις Πατάκη και το Βιβλιοπωλείο Πατάκη οργανώνουν τον Νοέμβριο ένα αφιέρωμα στους εφήβους και υλοποιούν δράσεις με στόχο την προσωπική έκφραση της πιο δημιουργικής και συνάμα ευαίσθητης ηλικιακής ομάδας. Οργανωμένες ομάδες εφήβων, σχολεία αλλά και ανεξάρτητες παρέες επιλέγουν το Βιβλιοπωλείο Πατάκη για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, να ανακαλύψουν βιβλία που τους αφορούν και να συναντήσουν ανθρώπους που συντονίζονται μαζί τους και τους καταλαβαίνουν. Στο πλαίσιο αυτής της δράσης και έχοντας την πεποίθηση ότι «εφηβεία σημαίνει έχω τη δύναμη να αλλάξω τον κόσμο!» οι Εκδόσεις Πατάκη θα αποδώσουν στη UNICEF μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις σχεδόν όλων των βιβλίων σύγχρονης λογοτεχνίας καθώς και των βιβλίων φαντασίας που θα πραγματοποιηθούν από έως και τις 30 Νοεμβρίου. Τα βιβλία θα υπάρχουν σε ειδικό σημείο προβολής στον χώρο του Βιβλιοπωλείου Πατάκη (Ακαδημίας 65, Αθήνα) με την ένδειξη: Αυτό το βιβλίο υποστηρίζει τα παιδιά.

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 2 το μεσημερι οι έφηβοι θα συμμετάσχουν στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής «Κάτι θέλω να σου πω» υπό την καθοδήγηση της συγγραφέως Αγγελικής Δαρλάση. Αποσπάσματα από το βιβλίο της Αγγελικής Δαρλάση Με λένε… Σύννεφο ή Οι άγραφες σελίδες μιας Νεφέλης και μουσική από την ομώνυμη παράσταση της ομάδας «Η Άλλη Πλευρά» αποτελούν την αφορμή για έμπνευση. Προκαλούμε τη συγκινησιακή μας μνήμη και γράφουμε τα δικά μας κείμενα. Μέσα από τη δημιουργική διαδικασία του εργαστηρίου συνδυάζουμε λογοτεχνία και βιογραφικά κείμενα, για να καταλήξουμε σε μια δική μας θεατρική σύνθεση.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης: 210.36.50.024 / 210.36.50.071 / ekdiloseis@patakis.gr

Βιβλιοπωλείο Πατάκη
Ακαδημίας 65, Αθήνα,
210.38.11.740, 850


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.