Αρχική Νέα Εργαστήρι εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά 10-12 ετών στο Παιδικό Μουσείο

Εργαστήρι εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά 10-12 ετών στο Παιδικό Μουσείο

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τη Διερευνητική Μάθηση εργαστήρι εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά 10-12 χρόνων. Το εργαστήρι ξεκίνησε τις εργασίες του το Σάββατο 29 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί σε 12 συναντήσεις. Στα πλαίσια του εργαστηρίου, τα παιδιά με τη βοήθεια ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή και Lego Mindstorms θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με γρανάζια, τροχαλίες, κινητήρες, αισθητήρες και να αντιληφθούν μέσα από την ενεργό συμμετοχή τον τρόπο λειτουργίας και προγραμματισμού των κατασκευών τους.
Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το εργαστήρι θα έχουν τη δυνατότητα, εάν το επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής W.R.O. (www.wrohellas.gr) που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2011 στην Αθήνα.

Πού: Παιδικό Μουσείο, Κυδαθηναίων 14, Πλάκα
Πότε: κάθε Σάββατο 10:00 – 12:00
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: στο 2103312995

Website: www.hcm.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.