Αρχική InfoMommy Σχέσεις Εσείς πώς αξιολογείτε τη σχέση σας;

Εσείς πώς αξιολογείτε τη σχέση σας;

1Η σχέση με το έτερον σας ήμισυ ακολουθώντας τη φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων έχει τα σκαμπανεβάσματά της, γεγονός που δεν θα πρέπει να σας αγχώνει και να σας βάζει σε σκέψεις. Το ερωτηματολόγιο που σας παραθέτουμε αποτελεί έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο ανίχνευσης και εντοπισμού των τομέων που συχνότερα δυσλειτουργούν σε μια σχέση. Σύμφωνα με τους ειδικούς του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, οι οποίοι και δημιούργησαν αυτό το ερωτηματολόγιο, οι δυσλειτουργικοί τομείς μιας σχέσης ενδέχεται να αφορούν την συγκινησιακή έκφραση και την ανταλλαγή συναισθημάτων μέχρι την κοινοποίηση επιθυμιών, σκέψεων και φαντασιώσεων, πάντοτε όμως υπό το πρίσμα αμοιβαίου σεβασμού και αποδοχής μεταξύ των συντρόφων.

Αξιολογήστε τη σχέση σας σημειώνοντας σε κάθε απάντηση: 1. Συμφωνώ 2. Μάλλον συμφωνώ 3. Ούτε συμφωνώ ούτε διαφωνώ 4. Μάλλον διαφωνώ 5. Διαφωνω

1. Τα τελευταία χρόνια απολαμβάνω περισσότερο τη συντροφιά του/ της συντρόφου μου όταν απασχολούμαι με τις καθημερινές δραστηριότητες απ΄ότι στο παρελθόν.

2. Τα τελευταία χρόνια κάνω περισσότερα ευχάριστα πράγματα με το/τη σύντροφό μου απ' ότι στο παρελθόν.

3. Τα τελευταία χρόνια μοιράζομαι τις προσωπικές σκέψεις και επιθυμίες μου με το/τη σύντροφό μου περισσότερο απ' ότι στο παρελθόν.

4. Τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι με ενδιαφέρει περισσότερο ο/η σύντροφος μου απ' ότι στο παρελθόν.

5. Τα τελευταία χρόνια λέω ή κάνω πράγματα που θεωρώ ότι ικανοποιούν το/τη σύντροφό μου σε μεγαλύτερο βαθμό απ' ότι στο παραελθόν.

6. Τα τελευταία χρόνια αισθάνομαι περισσότερο δεμένος/η με το/τη σύντροφό μου.

7. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να αποδεχθώ περισσότερο το/τη σύντροφό μου απ΄ότι στο παρελθόν.

8. Τα τελευταία χρόνια επιθυμώ περισσότερο τη σωματική επαφή με το/τη σύντροφό μου.

9. Τα τελευταία χρόνια ανησυχώ περισσότερο για το/τη σύντροφό μου.

10. Tα τελευταία χρόνια εκφράζω τρυφερότητα προς το/τη σύντροφό μου με μεγαλύτερη συχνότητα απ' ότι στο παρελθόν.

11. Τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι η σχέση μου βελτιώνεται.

12. Τα τελευταία χρόνια μου λείπει περισσότερο ο/η σύντροφός μου όταν είμαστε χώρια.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  Οι απαντήσεις σας δεν παραπέμπουν σε καμία ιδιαίτερη κατηγορία, αλλά σας βοηθούν να κατανοήσετε τα σημεία εκείνα στα οποία χρειάζεται να εστιάσετε τις προσπάθειές σας προκειμένου να διασφαλίσετε τη συνέχιση, όπως και την εξέλιξη της σχέσης σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.