Εσείς πώς θα στολίσετε το δέντρο σας φέτος; Δείτε ιδέες και στιλ που μπορείτε να ακολουθήσετε

Χειροποίητα στολίδια

Δεν χρειάζεται να χαλάσετε πολλά χρήματα για να στολίσετε όμορφα το δέντρο σας. Ετοιμάστε καρτούλες, παρτιτούρες, σελίδες από παλιά βιβλία, χειροποίητα χάρτινα ή ξύλινα στολίδια, κουκουνάρια και κλαδιά, μπόλικα φωτάκια και …έτοιμο. Αν θέλετε να έχει ιδιαίτερο στιλ φροντίστε όλα τα “στολίδια” που θα χρησιμοποιήσετε να έχουν γήινα χρώματα.

Ένα ανθισμένο δέντρο

Υφασμάτινα λουλούδια αλλά και φυσικοί καρποί μπορούν να στολίσουν το δέντρο σας. Τριαντάφυλλα, ορτανσίες και μανόλιες θα ανθίσουν πάνω στο δέντρο. Ένα -δύο πουλάκια θα κάνουν τη σύνθεση να ολοκληρωθεί. Μην ξεχάσετε τις φαρδιές κορδέλες.

Απόλυτα Φυσικό

Σίγουρα μπορείτε να βρείτε κάποιο έτοιμο δέντρο σαν κι αυτό στα εξειδικευμένα καταστήματα αλλά ίσως μπορείτε να τολμήσετε να το κατασκευάσετε αν πιάνουν τα χέρια σας.

Εναλλακτικό δέντρο

Στην πραγματικότητα δεν συμπαθήσατε ποτέ τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Αλλά θέλετε να δείχνει το σπίτι σας στο πνεύμα της εποχής. Εύκολο. Τοποθετήστε τα βιβλία και τα περιοδικά στη βιβλιοθήκη σας με τέτοιο τρόπο που να σχηματίζουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε μπάλες και φωτάκια!

Ουράνια έμπνευση

Κατεβάστε τον ουρανό και τ’ άστρα στο σαλόνι σας. Ο ήλιος και το φεγγάρι, παρέα με κάμποσα φωτεινά αστέρια θα φωτίσουν το χώρο μαγικά! Όπως ακριβώς ταιριάζει στο πνεύμα αυτής της γιορτής. Το χρυσό με το μοβ και το πράσινο κάνουν έναν εκρηκτικό συνδυασμό.

Δέντρο ή χιονάνθρωπος;

Τα πιτσιρίκια θα ξετρελαθούν με αυτή την ιδέα. Ένα λευκό δέντρο, χιονονιφάδες, λευκές και μαύρες μπάλες, ένα κεφάλι χιονάνθρωπου και φυσικά ένα κόκκινο κασκόλ δημιουργούν ένα Δεντροχριστουγεννιάτικοχιονάνθρωπο! Καλή διασκέδαση.

Οικολογία πάνω από όλα

Όλα τα κουτιά που μαζεύατε για την ανακύκλωση μπορούν να σας φανούν χρήσιμα στις γιορτές. Προτιμήστε τα πράσινα αλλά και τα υπόλοιπα χρώματα απλώς θα κάνουν τη σύνθεση πιο χαρούμενη και πρωτότυπη.