Αρχική Νέα Ετοιμάζουμε παιδικό πάρτι και καλούμε το κουκλοθέατρο Ανέμη

Ετοιμάζουμε παιδικό πάρτι και καλούμε το κουκλοθέατρο Ανέμη

Επιστροφή στην πόλη, επιστροφή στα σχολεία. Η καλύτερη εποχή επομένως για το παιδικό πάρτι. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, θα σας μιλήσουμε για το κουκλοθέατρο Ανέμη, που έρχεται στο χώρο σας για να κάνει το πάρτι σας πιο διασκεδαστικό, αλλά και να εξάψει τη φαντασία των παιδιών. Με ποιο τρόπο; Παρουσιάζοντας στα παιδιά υπέροχες παραστάσεις κουκλοθεάτρου με τις απίθανες κούκλες που φτιάχνει μόνη της με πολλή αγάπη και μεράκι η Σοφία Λουκά και να τα ταξιδέψει σε έναν μαγικό κόσμο παραμυθιών.

Και για να πειστείτε, ακούστε τι έχει να σας πει το ξωτικό, που γυρίζει την ανέμη των παραμυθιών...
Μελοβίνος είναι το όνομά μου, και είμαι του δάσους το σοφό ξωτικό. Ακούστε λοιπόν, μικροί και μεγάλοι, μια ιστορία πέρα για πέρα αληθινή. Τα μεσάνυχτα την ώρα που οι νάνοι ξεμιτύζουν κάτω από τα μανιτάρια και τα παιχνίδια ζωντανεύουν στις κάμαρες των παιδιών, γυρίζω την ανέμη των παραμυθιών. Κάθε φορά, η ανέμη γυρίζει σε άλλο παραμύθι και τότε ο άνεμος το παίρνει στην αγκαλιά του και το ταξιδεύει σε όλη τη γη. Το ψιθυρίζει στα δέντρα και το τραγουδάει στα πουλιά. Το μαρτυρά στη θάλασσα και το εμπιστεύεται στο φεγγάρι.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις ιστορίες που μπορούν να παρουσιαστούν στα παιδιά και τη δυνατότητα θεατρικού παιχνιδιού μετά το τέλος της παράστασης, πληκτρολογήστε www.puppetanemi.gr ή καλέστε στο 210 6466267.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.