Αρχική InfoTeens Sports Ετοιμαστείτε για το νέο FIFA Street

Ετοιμαστείτε για το νέο FIFA Street

Η EA ανακοίνωσε το νέο FIFA Street, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2012 για Xbox και PS3. Πρόκειται για το τέταρτο μέλος της σειράς, όμως η έλλειψη αριθμού δεξιά του ονόματος φανερώνει ότι πρόκειται για ένα είδος reboot. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την ομάδα ανάπτυξης του FIFA 12.

Το FIFA Street μετρά αισίως τρεις προκατόχους όμως αυτό δεν πρόκειται να υποδηλώνεται στον τίτλο του. Αυτό συμβαίνει διότι πρόκειται για μια ριζική ανανέωση της σειράς, η οποία πραγματοποιείται μάλιστα από την ομάδα ανάπτυξης του FIFA 12.

Αυτό αποδεικνύεται από την υιοθέτηση της νέας Player Impact Engine που αποκαλύφθηκε νωρίτερα το καλοκαίρι για τον «μεγάλο αδερφό» του FIFA Street.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.