Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Ευγενία Μανωλίδου: H πολυσυζητημένη παρουσιάστρια μοιράζεται συμβουλές για υγεία, διατροφή, άσκηση

Ευγενία Μανωλίδου: H πολυσυζητημένη παρουσιάστρια μοιράζεται συμβουλές για υγεία, διατροφή, άσκηση

Διεθνούς φήμης μουσικός, πολυσυζητημένη παρουσιάστρια, εν δυνάμει χορεύτρια, μα πάνω απ' όλα στοργική μητέρα. Ας δούμε τι λέει για:
Το χορό: «Ως παιδάκι έκανα κλασικό μπαλέτο, όπως και πολλά κορίτσια. Το αποτέλεσμα που είδατε στο Dancing With The Stars ήταν αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς. Ποτέ όμως δεν ήθελα, ούτε και επεδίωξα, να ασχοληθώ επαγγελματικά με το χορό, παρόλο που σέβομαι πολύ αυτήν τη μορφή τέχνης. Νομίζω ότι η μουσική μού ταιριάζει περισσότερο.»

Για το σώμα και τις ιδανικές αναλογίες: «Τι κάνετε για να τις διατηρήσετε;
Επειδή έγινα μαμά σε πολύ νεαρή ηλικία, ξεκίνησα να γυμνάζομαι στο σπίτι με προγράμματα αερόμπικ από βιντεοκασέτες. Ποτέ δεν είχα το χρόνο να πάω συστηματικά σε κάποιο γυμναστήριο. Από την άλλη, δεν ήθελα να εγκαταλείψω τον εαυτό μου. Ετσι βρήκα τον τρόπο να γυμνάζομαι από λίγο, σχεδόν καθημερινά. Σε συνδυασμό με μια σωστή διατροφή, που με προσπάθεια τηρώ σε γενικές γραμμές, έχω πετύχει ένα σωστό αποτέλεσμα.»

Για την διατροφή και την άσκηση:
«Προσπαθώ να ασχολούμαι λίγο και καθημερινά για να μην κουράζομαι είτε σωματικά είτε ψυχολογικά.»

Για τις extreme δίαιτες:
«Μια δυο φορές, όταν ήμουν μικρότερη, αλλά δεν πέτυχε και δεν το ξανάκανα. Μεγαλώνοντας, πίστεψα στην ισορροπία σε όλα τα επίπεδα, στη διατροφή, στην ψυχολογία, στην προσωπική ζωή.»

Για το καθημερινό διατροφικό της πρόγραμμα: «Γενικά προσπαθώ να ακολουθώ ισορροπημένη διατροφή. Από το καθημερινό μου πλάνο φροντίζω να μη λείπουν ποτέ τα δημητριακά, που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, το νερό καθώς και τα φρέσκα λαχανικά και τα φρούτα.»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.