Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Εύκολο τηγάνισμα με την Air Fryer της PHILIPS

Εύκολο τηγάνισμα με την Air Fryer της PHILIPS

Μια νέα φριτέζα για καλύτερη γεύση στα τηγανιτά, χωρίς λάδι αλλά χρηισμοποιώντας την τεχνολογία γρήγορου αέρα (Rapid Air) δημιούργησε η PHILIPS. Με την Air Fryer μπορείτε τώρα να τηγανίζετε πατάτες, σνακ, κοτόπουλο και κρέας, γρήγορα και υγιεινά και γλιτώνοντας τις δυσάρεστες οσμές.

Η τεχνολογία Rapid Air, που συνδυάζει γρήγορη κυκλοφορία θερμού αέρα και αντίσταση γκριλ, προσφέρει νόστιμες τηγανιτές πατάτες ως και με 80% λιγότερα λιπαρά. Καθώς το τηγάνισμα γίνεται μόνο με αέρα, παράγει λιγότερες οσμές και ατμούς σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο.

Επίσης χάρη στον ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη και την αυτόματη λειτουργία απενεργοποίησης, οι πιθανότητες να σας καεί το φαγητό εκμηδενίζονται καθώς εκπέμπεται ηχητική ένδειξη όταν είναι έτοιμο. Ταυτόχρονα, το ενσωματωμένο φίλτρο αέρα εμποδίζει τις ανεπιθύμητες οσμές και ατμούς και διατηρεί την ατμόσφαιρα στην κουζίνα φρέσκια και καθαρή.

Η Air Fryer συνοδεύεται από ένα βιβλίο εμπνευσμένων συνταγών γραμμένο από επαγγελματία σεφ, που περιέχει 30 πεντανόστιμες και εύκολες συνταγές με συμβουλές και μυστικά.

Θα την βρείτε περίπου στα 230 ευρώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.