Αρχική InfoMommy Νέα "Ζητείται Ελπίς" στο Θέατρο "Ελεύθερη Έκφραση"

"Ζητείται Ελπίς" στο Θέατρο "Ελεύθερη Έκφραση"

Το έργο "Ζητείται Ελπίς" του Αντώνη Σαμαράκη ανεβαίνει για τρίτη χρονιά στην "Κεντρική Σκηνή" του Θεάτρου "Ελεύθερη Έκφραση", κάθε Δευτέρα στις 21:00.

Ένα έργο, επίκαιρο όσο ποτέ, που δίνει ελπίδα στις πιο κρίσιμες στιγμές της ζωής. Ένα έργο, ύμνος στην ανθρωπιά και στους απλούς ανθρώπους. Στον άνεργο νέο που βρίσκει κλειστές όλες τις πόρτες. Στη μάνα, αιώνια μορφή, τόσο αγαπημένη του συγγραφέα. Όλοι, ήρωες της καθημερινότητας έναντι τον απρόσωπων διευθυντών και της κάθε λογής εξουσίας. Μάχες δύσκολες, όμως τελικά μόνο φαινομενικά αδιέξοδες γιατί πάντα κατά τον Σαμαράκη μπορούμε και πρέπει να διακρίνουμε αχτίδες ελπίδας. Γιατί ακόμα κι όταν φτάνουμε στο απροχώρητο… «Υπάρχει Ελπίς»!

Στο Αίθριο – Χώρο Πολιτισμού και Τέχνης, λειτουργεί παράλληλα έκθεση για τον Αντώνη Σαμαράκη ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων των παραστάσεων δίνεται στα παιδιά των αναπτυσσόμενων χωρών μέσω της UNICEF.

Συντελεστές
Θεατρική απόδοση: Ειρήνη Φ. Κουτσαύτη
Σκηνοθεσία: Μαίρη Ιγγλέση
Μουσική: Νότης Μαυρουδής
Σκηνικά – κοστούμια: Πέννυ Αμπλά
Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος
Ήχος: Παναγιώτης Κουκουρουβλής
Εκπαιδευτικός σύμβουλος: Αναστάσης Μαδαμόπουλος

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Μαίρη Ιγγλέση, Γιάννης Τσιώμου, Τζένη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος.

Τιμή εισιτηρίου:
Βραδινή: 15€, Φοιτητικό και άνω των 65 ετών: 8€, Άνεργοι: 5€ (με επίδειξη κάρτας)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.