Αρχική Διάφορα "Ζητούνται καλλιτέχνες" στον Ελληνικό Κόσμο

"Ζητούνται καλλιτέχνες" στον Ελληνικό Κόσμο

Ζητούνται καλλιτέχνες, 5 έως 12 χρόνων, με όρεξη για δημιουργία, με ζωηρή φαντασία και διάθεση για επικοινωνία, στο πλαίσιο του προγράμματος "Καλοκαίρι στην πόλη", την εναλλακτική θερινή "κατασκήνωση" που διοργανώνει ο Ελληνικός Κόσμος για δωδέκατη συνεχή χρονιά.
Τα παιδιά φορούν τις ποδιές τους και για 10 ημέρες υλικά και εργαλεία παίρνουν στα χέρια τους σχήμα και μορφή.

Οι μικροί καλλιτέχνες εμπνέονται από τη θάλασσα, το χώμα, τους αριθμούς και το περιβάλλον. "Μεταφέρονται" στα Βυζαντινά χρόνια, την αρχαία Αγορά και πιο πίσω, στα Προϊστορικά χρόνια, για να χρησιμοποιήσουν τα υλικά εκείνων των καιρών και να παρουσιάσουν τα δικά τους έργα. Στο καλλιτεχνικό εργαστήρι του Ελληνικού Κόσμου οι μικροί μας φίλοι θα ανακαλύψουν, ανάμεσα σε πηλούς και χρώματα, πολλές μυρωδιές, μουσικές, παιχνίδια και... διάφορες άλλες εκπλήξεις.

Στο τρίτο δεκαήμερο ο εικαστικός και εκπαιδευτικός κ. Χαράλαμπος Δαραδήμος, με πρωτότυπες ιδέες και απολαυστικές δράσεις, θα μας οδηγήσει σε δρόμους φαντασίας και δημιουργίας.

Πού: Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254, Ταύρος, Αττική
Πόσο: €360 και περιλαμβάνει: συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες του εκπαιδευτικού προγράμματος, πρόγευμα, μεσημεριανό γεύμα
Για επιπλέον πληροφορίες, κρατήσεις: 2122540650
Πότε: Γ΄ δεκαήμερο: 18 Ιουλίου - 29 Ιουλίου


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.