“Ζητούνται καλλιτέχνες” στον Ελληνικό Κόσμο

Ζητούνται καλλιτέχνες, 5 έως 12 χρόνων, με όρεξη για δημιουργία, με ζωηρή φαντασία και διάθεση για επικοινωνία, στο πλαίσιο του προγράμματος “Καλοκαίρι στην πόλη”, την εναλλακτική θερινή “κατασκήνωση” που διοργανώνει ο Ελληνικός Κόσμος για δωδέκατη συνεχή χρονιά.
Τα παιδιά φορούν τις ποδιές τους και για 10 ημέρες υλικά και εργαλεία παίρνουν στα χέρια τους σχήμα και μορφή.

Οι μικροί καλλιτέχνες εμπνέονται από τη θάλασσα, το χώμα, τους αριθμούς και το περιβάλλον. “Μεταφέρονται” στα Βυζαντινά χρόνια, την αρχαία Αγορά και πιο πίσω, στα Προϊστορικά χρόνια, για να χρησιμοποιήσουν τα υλικά εκείνων των καιρών και να παρουσιάσουν τα δικά τους έργα. Στο καλλιτεχνικό εργαστήρι του Ελληνικού Κόσμου οι μικροί μας φίλοι θα ανακαλύψουν, ανάμεσα σε πηλούς και χρώματα, πολλές μυρωδιές, μουσικές, παιχνίδια και… διάφορες άλλες εκπλήξεις.

Στο τρίτο δεκαήμερο ο εικαστικός και εκπαιδευτικός κ. Χαράλαμπος Δαραδήμος, με πρωτότυπες ιδέες και απολαυστικές δράσεις, θα μας οδηγήσει σε δρόμους φαντασίας και δημιουργίας.

Πού: Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254, Ταύρος, Αττική
Πόσο: €360 και περιλαμβάνει: συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες του εκπαιδευτικού προγράμματος, πρόγευμα, μεσημεριανό γεύμα
Για επιπλέον πληροφορίες, κρατήσεις: 2122540650
Πότε: Γ΄ δεκαήμερο: 18 Ιουλίου – 29 Ιουλίου