Αρχική Νέα "Ζωντανέψτε" την αγαπημένη του ζωγραφιά

"Ζωντανέψτε" την αγαπημένη του ζωγραφιά

Λατρεύετε τις ζωγραφιές του. Περίεργα, μοναδικά πλάσματα γεννιούνται από την αστείρευτη φαντασία του κι εσείς καμαρώνετε και ξαφνιάζεστε από τα χρώματα και τα σχέδια. Κι αν μπορούσε η μοναδική του γατούλα να γίνει παιχνίδι; Αν το κοριτσάκι που ζωγραφίζει ξανά και ξανά μπορούσε να γίνει ένα υπέροχο κουκλάκι; Αν κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση στο Sunny Little Studi θα μαγευτείτε. Η Heather και η Tracy σκέφτηκαν να "ξεκολλήσουν" όλα αυτά τα μοναδικά πλάσματα που ζωγραφίζουν τα παιδιά και να τα μετατρέψουν σε κουκλάκια. Έτσι το καθένα τους θα αποκτούσε ένα μοναδικό, εντελώς προσωπικό, πάνινο φίλο.

Δέχονται παραγγελίες διαδικτυακά και οι τιμές τους κυμαίνονται από $95 έως $145 ανάλογα με την παραγγελία. Υπολογίστε επιπλέον $15 για τα μεταφορικά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.