Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Ηλεκτρονική οθόνη ή χαρτί; Διπλώστε τις συσκευές σας

Ηλεκτρονική οθόνη ή χαρτί; Διπλώστε τις συσκευές σας


Μπορούν να λυγίσουν, να στρίβουν αριστερά ή δεξιά, να διπλώνονται, να κάνουν ακόμα πιο εύκολη την μεταφορά του τελικά αλλά και τη χρήση τους. Οι πρωτότυπες οθόνες για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και άλλες φορητές ηλεκτρονικές συσκευές, παρουσιάστηκαν στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας του Λας Βέγκας κι εντυπωσίασαν.

Οι «εύκαπτες» οθόνες αποτελούν τεχνολογικό επίτευγμα της Samsung. «Αυτή η ανακάλυψη θα αλλάξει τον τρόπο που συμπεριφέρονται στις συσκευές τους οι χρήστες παγκοσμίως» τόνισε ο Μπράιαν Μπέρκλεϊ, αντιπρόεδρος του τμήματος οθονών της Samsung.

«Οι νέες οθόνες θα συνεισφέρουν τα μέγιστα ώστε να δημιουργηθούν στο μέλλον νέες σαφώς πιο ανθεκτικές και λειτουργικές φορητές ηλεκτρονικές συσκευές», προσέθεσε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.