Αρχική InfoSchool Λύκειο Ηλεκτρονικό φροντιστήριο για τους μαθητές της Γ' Λυκείου

Ηλεκτρονικό φροντιστήριο για τους μαθητές της Γ' Λυκείου

Μια νέα υπηρεσία ψηφιακών βοηθημάτων για τους μαθητές της Γ Λυκείου που εντάσσεται στα πλαίσια του ψηφιακού σχολείου παρουσιάζεται σήμερα από το υπουργείο Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Το υπουργείο θέλωντας να βοηθήσει τους μαθητές που προετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις, τους δίνει τη δυνατότητα να αντλούν δωρεάν από την ιστοσελίδα του ψηφιακού σχολείου http:// digitalschool.minedu.gov.gr καθώς και ξεχωριστά στη νέα ιστοσελίδα www.study4exams.gr επιπλέον υλικό και ασκήσεις για τα µαθήµατα στα οποία θα εξεταστούν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι µεγάλο µέρος του συµπληρωµατικού υλικού θα προσφέρεται υπό µορφή βίντεο μέσω του οποίου εκπαιδευτικοί θα τους εξηγούν και θα τους επισηµαίνουν καίρια σηµεία.
Το σύνολο της ύλης κάθε βοηθήµατος περιλαµβάνει όλα τα κεφάλαια της ύλης του σχολικού βιβλίου που έχουν επιλεγεί για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Η βασική δοµή της ύλης αποτελείται από τα αντίστοιχα κεφάλαια, τα οποία µε τη σειρά τους είναι χωρισµένα σε ενότητες. Κάθε ενότητα περιλαµβάνει µεταξύ άλλων βιντεοδιάλεξη (βιντεοσκοπηµένη παράδοση της αντίστοιχης ύλης), παραδείγµατα για την κατανόηση της θεωρίας παρέχοντας υποδειγµατικές λυµένες ασκήσεις, ερωτήσεις και ασκήσεις για εξάσκηση, απαντήσεις και λύσεις των ασκήσεων.
Οι υπεύθυνοι του υπουργείου συµβουλεύουν τους µαθητές να μην περιορίζουν τη µελέτη τους µόνο στην ύλη των ψηφιακών βοηθηµάτων καθώς όπως τονίζουν η νέα υπηρεσία είναι προσθετική στη µελέτη της σχολικής ύλης και σε καµιά περίπτωση δεν την υποκαθιστά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.