Αρχική Διάφορα Ημέρα Χαράς για όλη την Οικογένεια με το Make-A-Wish (23/9)

Ημέρα Χαράς για όλη την Οικογένεια με το Make-A-Wish (23/9)


Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012, από τις 11:00-19:00 το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διοργανώνει και φέτος την καθιερωμένη γιορτή του για όλη την οικογένεια!

Η Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, θα είναι μία μέρα ξεχωριστή και μαγική για τα παιδιά μας και τις οικογένειές τους, τους φίλους μας, τους εθελοντές και τους υποστηρικτές μας, σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει ανέμελες στιγμές παιχνιδιού και χαράς για μικρούς και μεγάλους!

Με την παρουσία σας θα προσφέρετε χαρά σε όλα τα παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που χρειάζονται την αγάπη όλων μας, για να γεμίσουν δύναμη, να πιστέψουν στη ζωή, να την ξανακερδίσουν!

Κόστος πρόσκλησης: €10 για ενήλικες, €5 για παιδιά 3-18 ετών.

Πού: Κτήμα ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, Γαλήνης 13, θέση Στρογγύλι, Κορωπί, τηλ. 210-9681421

INFO
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘ΜΑΚΕ–Α–WISH INTERNATIONAL’. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις ευχές σε πάνω από 750 σοβαρά άρρωστα παιδιά χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!
site: www.makeawish.gr

Για πληροφορίες: 210 9637660-1, εσωτ. 104, e-mail: marketing@makeawish.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.