Ημερήσιες Κατασκηνώσεις για το Καλοκαίρι

Σκέψου, το σχολείο όπου να ‘ναι τελειώνει, οι γονείς σου δουλεύουν, οπότε ούτε λόγος για διακοπές ακόμη. Κι εσύ τι κάνεις; Πώς θα περάσεις πιο ευχάριστα το χρόνο σου; Λοιπόν, μια πολύ καλή ιδέα είναι να γραφτείς και να συμμετάσχεις στα Day camps της Ευ Ζην για απίθανες διακοπές, με πολλή δράση, χωρίς να απομακρυνθείς από την πόλη.
Τι ακριβώς είναι: Μια σειρά από καθημερινές δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 7-14, που θα τα κάνει να αισθάνονται πως περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μακριά από την Αθήνα. Υπάρχει επιλογή μεταξύ δύο προγραμμάτων, που αφορούν διαφορετικές δραστηριότητες, κάθε ένα διάρκειας ενός 5ημέρου (Δευ-Παρ). Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν ποδήλατο βουνού (mountain bike) στη Λίμνη Μαραθώνα, εκδρομή στις νεροτσουλήθρες της ΜΑΓΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ, θαλάσσιο καγιάκ και μαθήματα κωπηλασίας στην παραλία Βραυρώνας και αρκετές ακόμα! Οι δραστηριότητες σχεδιάζονται και εξελίσσονται κοντά στην Αθήνα (εντός Αττικής) και διαρκούν από 08:30 έως 17:00 κάθε μέρα.

Γιατί να συμμετάσχουν τα παιδιά: Εκτός του ότι θα κάνουν νέους φίλους και θα δοκιμάσουν νέες, διαφορετικές δραστηριότητες καθημερινά, οι ημερήσιες κατασκηνώσεις είναι ιδανικές γιατί συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα μιας Κατασκήνωσης Υπαίθριων Δραστηριοτήτων με αυτά της παραμονής στο σπίτι και της συμβίωσης με την οικογένεια. Πολύ σημαντικό είναι το στοιχείο ότι οι γονείς που εργάζονται μπορούν με τον τρόπο αυτό να «γεμίσουν» δημιουργικά το χρόνο των παιδιών τους που μεσολαβεί μεταξύ του τέλους της σχολικής περιόδου και της αρχής των οικογενειακών καλοκαιρινών διακοπών. Η συμμετοχή του παιδιού στις Ημερήσιες Κατασκηνώσεις της ΕΥ ΖΗΝ εξασφαλίζει ότι τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να χαρούν τις διακοπές τους σε ένα περιβάλλον που εποπτεύεται από εκπαιδευμένο προσωπικό και προσφέρει δράση, γέλιο, άθληση, παρέα, ασφάλεια. Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής και στα δύο προγράμματα ή ακόμα και συνδυασμός από το εύρος των ποικίλων δραστηριοτήτων.

Πότε διεξάγονται οι Κατασκηνώσεις

Για το 2010 οι προγραμματισμένες ημερομηνίες είναι:

◦14-18/6
◦21-25/6
◦28/6-2/7
◦5-9/7
◦12-16/7

Summer break out

Πεζοπορία και ασκήσεις προσανατολισμού στην Πάρνηθα, ποδήλατο βουνού (mountain bikikng) στη Λίμνη Μαραθώνα, κωπηλασία στο Φάληρο, νεροτσουλήθρες και υδατοσφαίρηση (water polo) στη Μαγική Πόλη, Beach Volley, beach soccer και άλλα ομαδικά παιχνίδια στον Άγιο Νικόλαο (Ανάβυσσος)

Summer Adventure

Θαλάσσιο καγιάκ, τεχνική και μαθήματα κωπηλασίας στη Βραυρώνα, – Πάρκο Δράσης (Adventure Park) Μαλακάσα, επίσκεψη στο Κέντρο Περίθαλψης Άγριων ζώων στην Αίγινα – όπου θα ενημερωθούν και θα αναλάβουν εθελοντική εργασία για το φυσικό περιβάλλον – ποδηλασία βουνού (mountain biking) και παρατήρηση των πτηνών στο Εθνικό Πάρκο Σχοινιά.

Υπεύθυνος επικοινωνίας
Contact Βασίλης Τρικκαλίτης +30 210 6754300 / 6837168