Αρχική InfoTeens Βιβλία για εφήβους Ημερολόγιο-ανεκδοτολόγιο Τσακ Νόρις 2012

Ημερολόγιο-ανεκδοτολόγιο Τσακ Νόρις 2012


Ένα ημερολόγιο γεμάτο με ανέκδοτα γύρω από τον Τσακ Νόρις, τον ηθοποιό που εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, συναγωνίζεται σε αριθμό ανέκδοτων τον Τοτό κ.ά, έχει ετοιμάσει για το 2012 ο εκδοτικός οίκος Ιβίσκος.

“Μόνο ένας Τσακ Νόρις θα μας σώσει...
Επειδή την Ελλάδα είναι αδύνατον πια να την σώσει ένας κοινός θνητός,πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να πάρειτ ην κατάσταση στα χέρια του ο Τσακ Νόρις. Του αφιερώνουμε λοιπόν αυτό το ημερολόγιο ως ένδειξη τιμής αλλά και για να τον εξευμενίσουμε, μήπως και αποφασίσει να ρίξει μια στριφογυριστή κλοτσιά στα μούτρα των ακατανόμαστων οικονομικών τεράτων που μας έχουν περικυκλώσει. Όπως έλεγαν και οι γιαγιάδες μας κάποτε: "Αϊ Τσακ Νόρις, φύλαγε!"

Εκδόσεις: Ιβίσκος
ISBN: 960-99929-4-3
Αριθμός Σελίδων: 154
Κωδικός προϊόντος: B205941
Τιμή: €8,55


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.