Αρχική Βιβλία Ημερολόγιο ενός Πατέρα (2): Όποιος αγαπάει (εκ)παιδεύει

Ημερολόγιο ενός Πατέρα (2): Όποιος αγαπάει (εκ)παιδεύει

Ένα βιβλίο γραμμένο από έναν ευτυχή πατέρα τριών παιδιών που θέλει να μοιραστεί μαζί μας τις σκέψεις του σε ό,τι αφορά στη ανατροφή τους από τα πρώτα βήματα μέχρι και το σχολείο.

Λίγα λόγια για το Βιβλίο

Ο Κώστας Στοφόρος, γνωστός δημοσιογράφος και… ευτυχής πατέρας τριών παιδιών στο δεύτερο Ημερολόγιό του προσεγγίζει το θέμα της διαπαιδαγώγησης.
Με αμεσότητα και χιούμορ, δίνει πολύτιμες συμβουλές για καθημερινά ζητήματα, όπως είναι ο ύπνος, η πειθαρχία, η επιλογή των κατάλληλων δώρων και παιχνιδιών, για να κάνετε το παιδί σας ευτυχισμένο και να το στηρίξετε στα πρώτα του βήματα.
Ακόμη, προσεγγίζει θέματα που απασχολούν όλους τους γονείς, όπως είναι η επιλογή του κατάλληλου παιδικού σταθμού, και αποκαλύπτει τα μυστικά των «καλών μαθητών».

Το νέο βιβλίο της επιτυχημένης σειρά ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ σάς βοηθά να μάθετε σωστά το ρόλο του γονιού, ώστε να προσφέρετε στο παιδί σας την καθοδήγηση που τόσο έχει ανάγκη.

Σας ενδιαφέρει

• Το πρώτο Ημερολόγιο σημειώνει σημαντική επιτυχία.
• Είναι πρωτότυπο, απλό, διαβάζεται ευχάριστα.
• Είναι χρήσιμο σε όλους τους γονείς.
• Αποτελεί ιδανικό δώρο για κάθε νέο πατέρα.

Συγγραφέας: Κώστας Στοφόρος
Σειρά: Δίπλα στο παιδί
Σελ. 264, ISBN: 978-960-218-579-7
Τιμή: 9,00 €
Εκδόσεις Κριτική

Λίγα λόγια για τον Συγγραφέα

Ο Κώστας Στοφόρος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Έχει εργαστεί σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια. Συνεργάζεται με το περιοδικό Votre Beauté, όπου είναι υπεύθυνος για θέματα βιβλίου, καθώς και με έντυπα που απευθύνονται σε γονείς. Στις εκδόσεις Κριτική κυκλοφορεί το πρώτο Ημερολόγιο ενός πατέρα με τίτλο Γονείς για πρώτη φορά – Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη αλλαγή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.