Αρχική Διάφορα "Η Απαγορευμένη Πόλη του Jiang Guo Fang". Εικαστική συνάντηση για παιδιά

"Η Απαγορευμένη Πόλη του Jiang Guo Fang". Εικαστική συνάντηση για παιδιά

Η έκθεση παρουσιάζει ζωγραφικά έργα εντυπωσιακής τεχνικής του γνωστού και βραβευμένου διεθνούς καλλιτέχνη Jiang Guo Fang. Πορτρέτα και σκηνές της περίφημης "Απαγορευμένης Πόλης" εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη και τον προσκαλούν σε αναθεώρηση της σχέσης του με τη σύγχρονη πλέον Κίνα.

Η εικαστική βιωματική συνάντηση στοχεύει να εμφυσήσει στα παιδιά το ενδιαφέρον για τα δώρα της εστίασης και της εμπνευσμένης τεχνικής, καθώς και την κριτική ματιά στο παρόν μέσα από το παρελθόν.

Η επαφή τους επίσης με τον πολιτισμό και την παράδοση της Κίνας αποτελεί σημαντικό στοιχείο, ειδικά τη σημερινή εποχή της έντονης παρουσίας των Κινέζων σε όλο τον κόσμο μας.

Παιχνίδια, αναζήτηση 'θησαυρού', συνεργασία, οπτική παρατήρηση, αφηγήσεις, εικαστική έκφραση...

Πού: ΙΔΡΥΜΑ Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ.ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ, Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, Αθήνα (κοντά στο ΜΕΤΡΟ "Σύνταγμα")
Πότε: Σάββατο 4 Ιουνίου
Συνάντηση: 16:00 στην είσοδο του Ιδρύματος
Διάρκεια: 1,5 ώρα
Δήλωση συμμετοχής: από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή πρωί, 3 Ιουνίου, στα τηλέφωνα 210 5616300, 6938 141330.
Ακύρωση συμμετοχής: είναι δυνατή μόνο μέχρι Παρασκευή, 3.6.2011, απόγευμα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.