Αρχική Νέα "Η Διάπλαση των Παίδων"

"Η Διάπλαση των Παίδων"

Διαπλαση Παίδων

Η Χρυσή Αυγή στο  ρόλο πνευματικού καθοδηγητή των μικρών παιδιών, ξεκίνησε μαθήματα πατριωτισμού σε παιδιά ηλικίας 6 - 10 ετών.  Σύμφωνα με αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της οργάνωσης τέτοιου χαρακτήρα εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στα γραφεία της στην Αρτέμιδα Αττικής.

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα αναφέρεται ότι «πολύ σύντομα ξεκινούν και μαθήματα Ιστορίας στα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής με ελεύθερη προσέλευση για όλους τους Έλληνες. Θα καλύψουμε έτσι ένα μεγάλο κενό, καθώς το κράτος της Ρεπούση μόνο Ελληνική Ιστορία δεν μαθαίνει στα παιδιά μας».

Στη συνάντηση βρέθηκαν περισσότερα από 20 παιδιά, με τους γονείς τους, στη διάρκεια της οποίας, σύμφωνα με τους στρατολογημένους «παιδαγωγούς» της οργάνωσης προβλήθηκαν «παιδαγωγικά» βίντεο  και «τα παιδιά συμμετείχαν στη συζήτηση για τη γέννηση του αρχαίου κόσμου, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική σκέψη, έμαθαν για τους Ολύμπιους Θεούς, το αρχαίο Ελληνικό Πάνθεον και τη χριστιανική πίστη».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, η «Διάπλαση των Παίδων» θα συνεχιστεί «καθώς οι γονείς θα ενημερώνονται από τις παιδαγωγούς της Τ.Ο και θα προσέρχονται με τα παιδιά σε καθορισμένες ημέρες και ώρες».

«Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει προπαγάνδα σε ανήλικα παιδιά» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος με αφορμή το δημοσίευμα. «Αυτό τον ρόλο τον έχει αναλάβει επισήμως το κράτος, που διενεργεί προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής στα σχολεία. Οι "επίμαχες φωτογραφίες" αφορούν ένα μάθημα αρχαίας ελληνικής μυθολογίας σε μικρούς φίλους του Κινήματός μας».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.