Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδούν στην Κέρκυρα για τη “Φλόγα”

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Νατάσσα Μποφίλιου, οι οποίες συναντώνται φέτος για πρώτη φορά σε μουσική σκηνή, θα βρεθούν στην Κέρκυρα την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο, για τη «Φλόγα».
«Οι δύο ερμηνεύτριες έχουν συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια τις καλύτερες κριτικές για τις μοναδικές τους σε ένταση και ποιότητα συναυλίες και αναμένεται να πράξουν το ίδιο στην Κέρκυρα.
Η Φιλαρμονική Γαστουρίου «Ομόνοια» και ο όμιλος Rotaract Κέρκυρας διοργανώνουν τη φιλανθρωπική βραδιά με την παράσταση των Ε. Ζουγανέλη και Ν. Μποφιλίου για την ενίσχυση του Συλλόγου Παιδιών με Καρκίνο του Ιδρύματος «Φλόγα».

Η Φιλαρμονική Γαστουρίου “ΟΜΟΝΟΙΑ” στα 112 χρόνια της συνεχούς και αδιάκοπης παρουσίας της στα μουσικά δρώμενα κοσμεί το νησί της Κέρκυρας και με τις εμφανίσεις της το εκπροσωπεί επάξια, αποσπώντας βραβεία και διακρίσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

O Όμιλος Rotaract Κέρκυρας, συνεχίζει το έργο που ξεκίνησε δώδεκα χρονιά πριν και σκοπό έχει τη μετάδοση του πνεύματος προσφοράς και αλληλεγγύης, προσκαλώντας τους νέους από 18 έως 30 ετών να γίνουν ενεργά μέλη της κοινωνίας.

Κοινός στόχος, η βοήθεια για μια ιδιαίτερη πληθυσμιακή ομάδα της κοινωνίας μας που πλήττεται σοβαρά από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας. Η «Φλόγα» είναι Πανελλήνιος Σύλλογος και αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, χαρίζοντας ελπίδα σε ό,τι πιο αγνό έχει να επιδείξει η κοινωνία μας, τα παιδιά.

Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του Ωδείου Κέρκυρας «Voci Innocenti” και ο βαρύτονος Παντελής Κοντός.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας.

Προπώληση εισιτηρίων: Από τον μουσικό οίκο Βρυώνη με τιμή στα 15 €.