Αρχική InfoMommy Νέα Η Ελλάδα δεν πάει Eurovision;

Η Ελλάδα δεν πάει Eurovision;

Τελικά, μήπως ήταν καιρός να απομακρυνθούμε από το πανηγυράκι του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού; Γιατί μπορεί οι επιτυχίες της Έλενας Παπαρίζου και της Καλομοίρας να αναπτέρωσαν το ηθικό μας, η οικονομική κρίση, από την άλλη, με τίποτα δεν έλεγε να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα. Έπρεπε πρώτα  η Πολωνία και η Πορτογαλία, και κατά πως φαίνεται η Κύπρος να πάρουν το δρόμο της εξόδου -για οικονομικούς λόγους-και έπειτα να καθίσουμε κι εμείς να σοβαροσκεφτούμε. Αλλά, μάλλον από ντροπή το κάνουμε... Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες τόσο η Πολωνία, όσο και η Πορτογαλία είχαν ανακοινώσει ότι αποσύρονται από την εφετινό διαγωνισμό για οικονομικούς λόγους.  Εκπρόσωποι της δημόσιας τηλεόρασης της Πορτογαλίας έκαναν λόγο για οικονομικές δυσχέρειες, αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης. Η Πολωνία δεν συμμετείχε ούτε πέρυσι και το ίδιο σκοπεύει να κάνει και εφέτος.

Πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σ. Κεδίκογλου μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι «η δημόσια τηλεόραση δεν θα πρέπει να συμμετάσχει εφέτος στον διαγωνισμό της Eurovision ανταποκρινόμενη στο κυρίαρχο λαϊκό αίσθημα». Το θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς στην ΕΡΤ και όπως τονίζουν στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου η απόφαση για αποχώρηση της Ελλάδας είναι σχεδόν βέβαιη, εκτός και αν βρεθεί κάποιος χορηγός που να αναλάβει τα έξοδα. Αναγνωρίζουν το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μία συγκυρία που δεν επιτρέπει τη συμμετοχή σε «πανηγυρικές εκδηλώσεις», αν και προσθέτουν ότι «όποια απόφαση και να πάρουμε θα μας «κατασπαράξουν».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.