Αρχική InfoMommy Νέα Η Ερωφίλη στο Εθνικό από τις 5/1

Η Ερωφίλη στο Εθνικό από τις 5/1

Ένα από τα κορυφαία αριστουργήματα του Κρητικού Θεάτρου, η "Ερωφίλη" του Γεώργιου Χορτάτση ανεβαίνει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εθνικού Θεάτρου από την «Άλλη Διάσταση», σε μία ερευνητική προσέγγιση από τον Δήμο Αβδελιώδη.

Λίγα λόγια για το έργο

Η Ερωφίλη, κόρη του σκληρού και άδικου βασιλιά της Αιγύπτου Φιλόγονου, έχει παντρευτεί κρυφά τον γενναίο στρατηγό του πατέρα της, Πανάρετο. Όταν ο Φιλόγονος αποφασίζει να παντρέψει την κόρη του με κάποιον άλλο και επιλέγει τον Πανάρετο ως μεσάζοντα, η μυστική ένωση των δύο νέων έρχεται στο φως. Ο Φιλόγονος θα εκδικηθεί τους δύο νέους με τον πιο σκληρό, αιμοσταγή και μακάβριο τρόπο….

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Δήμος Αβδελιώδης
Μάσκες: Μαρία Πασσαλή
Παίζουν: Γρηγόρης Γαλάτης, Βασίλης Καραμπούλας, Δάφνη Μαρκάκη, Έλενα Μαρσίδου, Ιωάννα Παππά, Άγγελος Τριανταφύλλου, Αμαλία Τσεκούρα.

Πληροφορίες

Παραστάσεις: 5 Ιανουαρίου - 2 Μαρτίου, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 18:00
Που: Αίθουσα Εκδηλώσεων, Εθνικό Θέατρο, Αγ. Κωνσταντίνου 22-24, Αθήνα
Πόσο: 5€
Πληροφορίες: 210 5288164, 210 5288168


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.