Αρχική InfoMommy Σχέσεις Η ευτυχία είναι γένους θηλυκού;

Η ευτυχία είναι γένους θηλυκού;

Πιο χαμογελαστές και ευδιάθετες κατά 15' λεπτά την ημέρα φέρονται οι γυναίκες, σε σχέση με τους άντρες, κατά μια νέα έρευνα.

Αν και καθημερινά οι γυναίκες αφιερώνουν τουλάχιστον 40' λεπτά παραπάνω από τους άνδρες σε δουλειές του σπιτιού, κοιμούνται λιγότερο και ασχολούνται περισσότερο με τα παιδιά φαίνονται πιο ευτυχισμένες. Αυτό, κατά την έρευνα, οφείλεται στο ότι μια γυναίκα αισθάνεται μεγαλύτερη ικανοποίηση ασκώντας τις ίδιες δραστηριότητες με έναν άντρα, απολαμβάνει τη διαδρομή προς τη δουλειά, δεν εκνευρίζεται τόσο με τις παρατηρήσεις του αφεντικού και αναζητά στιγμές ξεγνοιασιάς σε πολλά μικροπράγματα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter