Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Η ιστορία της μόδας στη ΝΕΤ (21/2)

Η ιστορία της μόδας στη ΝΕΤ (21/2)

Ένα ντοκιμαντέρ που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους λάτρεις της μόδας, καθώς η σειρά εξετάζει κάθε πτυχή της μόδας και προσφέρει μια εύκολη οπτική παρουσίαση της ιστορίας και του στυλ ντυσίματος.

Από την κομψή εποχή της ρωμαϊκής τηβέννου μέχρι τη μίνι φούστα και το σημερινό έξαλλο στυλ, η σειρά προσφέρει ένα ταξίδι σε πέντε ιστορικές περιόδους και εξετάζει τις θρησκευτικές, πολιτιστικές και πολιτικές τάσεις όπως αυτές καθρεφτίζονται στη μόδα Μεγάλοι σχεδιαστές μόδας όπως ο Κριστιάν Λακρουά, ο Στέφανο Πιλάτι, ο Τζον Γκαλιάνο, μοιράζονται το πάθος τους για τη μόδα και εξηγούν πώς οι πέντε ιστορικές περίοδοι της μόδας τους επηρέασαν και τους ενέπνευσαν.


Πού: 16:00    ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ   (Ε)(αλλαγή επεισοδίου)
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ»
(HISTORY OF FINE FASHION)
Επεισόδιο 2ο

Original Τίτλος: History of Fine Fashion
Παραγωγή: Γαλλίας
Έτος παραγωγής: (2007)
Σκηνοθέτης: Philippe Allante


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.