Αρχική Νέα Η Καινή Διαθήκη σε Mp3 στη Δημοτική Γλώσσα

Η Καινή Διαθήκη σε Mp3 στη Δημοτική Γλώσσα

Τι θα λέγατε αν είχατε τη δυνατότητα να ακούτε στο σπίτι ή στο αυτοκίνητό σας τα κείμενα της Καινής Διαθήκης όποια στιγμή της ημέρας επιθυμείτε;
Η Καινή Διαθήκη, ο ζωντανός λόγος του Θεού, ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της ορθόδοξης εκκλησίας, στη δημοτική γλώσσα με μουσική που γράφτηκε αποκλειστικά για το σκοπό αυτό. Το σημαντικό αυτό έργο ανέλαβε η Ελληνική Βιβλική Εταιρία, μια μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρία που στοχεύει να φτάσει η Καινή Διαθήκη, το πιο πολυδιαβασμένο βιβλίο όλων των εποχών, σε κάθε άνθρωπο που ασφυκτιά σε έναν κόσμο χωρίς ελπίδα. Πρόκειται για δύο Cd's Mp3 22 ωρών που τα συνοδεύει μια καλαίσθητη κασετίνα. Ήδη έχουν διατεθεί δωρεάν 5.000 αντίτυπα και αναμένεται να διατεθούν άλλα 2.000 αντίτυπα σε ειδικά Mp3 players/ FM radio – ευγενική προσφορά της μεγαλύτερης εταιρίας ηλεκτρονικών της χώρας, για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης και τους ηλικιωμένους. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να τα αγοράσουν μπορούν να τα προμηθευτούν από την Ελληνική Βιβλική Εταιρία στη συμβολική τιμή των 5,50 ευρώ που θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τη διάδοση του Ευαγγελίου και τη συνέχιση της αξιόλογης προσπάθειας.
Τα Cd΄s περιλαμβάνουν τα 27 βιβλία της Καινής Διαθήκης μεταφρασμένα στη δημοτική γλώσσα με την έγκριση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, της Εκκλησίας της Ελλάδος καθώς και των Πατριαρχείων Αλεξανδρείας και Ιεροσολύμων ενώ τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Ζαγόρης από το Studio A440. Πρόκειται για τα 4 Ευαγγελία (Ματθαίου, Μάρκου, Λουκά, Ιωάννου), τις Πράξεις των Αποστόλων, τις Επιστολές του Αποστόλου Παύλου, τις Καθολικές Επιστολές, (Ιακώβου, Πέτρου, Ιωάννου και Ιούδα) και την Αποκάλυψη του Ιωάννου στην οποία έχει γίνει ιδιαίτερη μουσική σκηνοθεσία.

Ελληνική Βιβλική Εταιρεία
Εμμ. Μπενάκη 50,
Τηλ: 210-3816138


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter