Αρχική InfoMommy Συμβουλές Η κατάλληλη στιγμή για την κατάλληλη εξέταση

Η κατάλληλη στιγμή για την κατάλληλη εξέταση

Προγραμματίζετε εξετάσεις; Γνωρίζετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή, όμως; Επειδή κάποιες εξετάσεις είναι καλό να γίνονται σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά για να κλείσετε σωστές ημερομηνίες.

Δερματικός έλεγχος
Ο χειμώνας είναι η ενδεδειγμένη περίοδος μέσα στη χρονιά για να κάνεις τον ετήσιο έλεγχο για καρκίνο του δέρματος. Τώρα το δέρμα σου είναι πιθανότατα πιο φωτεινό για να εξετάσεις τις κρεατοελιές και άλλες βλάβες στην επιφάνεια του δέρματος, που ενδεχομένως θα δικαιολογούσαν βιοψία.

Έλεγχος επιπέδων χοληστερίνης
Το καλύτερο είναι να συμφωνήσετε από κοινού με το γιατρό σας ώστε ο έλεγχος της χοληστερίνης σας να γίνεται 2 φορές το χρόνο: μία φορά το καλοκαίρι και έπειτα ξανά τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο, οπότε και τα επίπεδα της χοληστερίνης στον οργανισμό, απογειώνονται. Βρες το μέσο όρο των δύο αποτελεσμάτων για να έχεις μια σχετικά καλή εικόνα της χοληστερίνης σου στη διάρκεια της χρονιάς.

Θεραπεία αλλεργίας
Τα συμπτώματα των αλλεργιών κορυφώνονται νωρίς το πρωί, όταν τα επίπεδα της αδρεναλίνης και της κορτιζόλης στον οργανισμό σου είναι ακόμα χαμηλά, δίνοντας έτσι το περιθώριο στις φλεγμονές να εκδηλωθούν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.