Αρχική InfoMommy Νέα Η κρίση ωθεί στο "πεζοδρόμιο" τις Ελληνίδες

Η κρίση ωθεί στο "πεζοδρόμιο" τις Ελληνίδες

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν την ανοργάνωτη πορνεία. Νοικοκυρές, σύζυγοι, μητέρες, ακόμη και νεαρές φοιτήτριες βγαίνουν στο πεζοδρόμιο προκειμένου να καταφέρουν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Οι ακριβοπληρωμένες δήθεν μοντέλες του εξωτερικού που έρχονται στη χώρα μας για να εκδοθούν έναντι αδράς αμοιβής έχουν πλέον τον ανταγωνισμό των Ελληνίδων της διπλανής πόρτας που για πολύ λιγότερα χρήματα πουλάνε την ψυχή και το κορμί τους.

Νοικοκυρές, σύζυγοι, μητέρες, γυναίκες που μέχρι χθες είχαν τα πάντα αναγκάζονται να βγουν στο πεζοδρόμιο λόγω της οικονομικής κρίσης. Δεν είναι λίγες όμως και οι νεαρές φοιτήτριες που προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς το ζην ψάχνουν ερωτικούς συντρόφους με μεγάλα πορτοφόλια μέσω διαδικτύου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ανασυντάσσουν πλέον τις δυνάμεις τους καθώς, όπως όλα δείχνουν, από το νέο έτος το φαινόμενο της ανοργάνωτης πορνείας αναμένεται να επεκταθεί ακόμη πιο πολύ. Δείτε τι αναφέρουν στο βίντεο ντεντέκτιβ και ιδιωτικοί ερευνητές http://www.star.gr/ellada_kosmos/118800/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.