Αρχική InfoMommy Νέα Η κόρη της Σίρλεϊ ΜακΛέιν στην αυτοβιογραφία της: "Η μητέρα μου με ανάγκασε να χάσω την παρθενιά μου μπροστά της"

Η κόρη της Σίρλεϊ ΜακΛέιν στην αυτοβιογραφία της: "Η μητέρα μου με ανάγκασε να χάσω την παρθενιά μου μπροστά της"

ht_shirley_sachi_color_nt_130131_wg
Αχ, αυτοί οι σταρ. Πολλές φορές φέρονται τόσο εγωιστικά που μπορεί να βλάψουν μέχρι και τα ίδια τα παιδιά τους. Εμείς πραγματικά σοκαριστήκαμε από τα όσα αποκαλύπτει η κόρη της Shirley MacLaine
(Σίρλεϊ ΜακΛέιν), Sachi Parker, στην άρτι εκδοθείσα βιογραφία της με τον τίτλο Lucky me. Σύμφωνα λοιπόν με απόσπασμα του βιβλίου, μία από τις πιο άσχημες εμπειρίες της Σάτσι ήταν όταν η μητέρα της και ένα ζευγάρι φίλων της της ζήτησαν να κάνει σεξ με τον φίλο της για πρώτη φορά στο διπλανό δωμάτιο και έπειτα να έρθουν να μιλήσουν για την εμπειρία τους.

Συγκεκριμένα γράφει η Σάτσι:

«Ηταν το καλοκαίρι του 1974 όταν εγώ ήμουν 16 χρονών και η μητέρα μου απείχε εννιά χρόνια από το Όσκαρ της για το Terms Of Endearment. Βρισκόμασταν στο σπίτι μας στο Μαλιμπού μαζί με το τότε αγόρι μου, τον Μπραντ, και ένα ζευγάρι μεσήλικων σεξοθεραπευτών φίλων της. Εκείνοι ήταν που με ρώτησαν αν έχω κάνει σεξ. Οταν τους είπα ότι δεν έχω κάνει ακόμη, εκείνοι πρότειναν να πάω στο δωμάτιό μου, να το κάνω και να βγω μετά για να συζητήσω μαζί τους την εμπειρία. Η μητέρα μου, αντί να αρνηθεί, ενθουσιάστηκε με την ιδέα. Λέγοντας μάλιστα ''Μακάρι να το είχε κάνει αυτό κάποιος για μένα''. Αισθάνθηκα σαν τη Μία Φάροου περικυκλωμένη από τους σατανιστές στο Rosemary's Baby. Ηταν τρεις ισχυρές προσωπικότητες στις οποίες δεν μπορούσα να αρνηθώ».

«Ο Μπραντ φυσικά δεν είχε κανένα πρόβλημα. Οπότε πήγαμε στο δωμάτιό μου. Θυμάμαι το κεφάλι μου να χτυπάει, τον λαιμό μου να πονάει και το ότι δεν υπήρχαν καθόλου προκαταρκτικά. Δεν υπήρχε χρόνος για τέτοια, αφού μας περίμενε έξω ο κόσμος για να τελειώσουμε. Επίσης δεν χρησιμοποιήσαμε καμία προφύλαξη. Η μητέρα μου δεν φάνηκε να νοιάζεται καθόλου για ότι μπορεί να μείνω έγκυος ή να κολλήσω κάποια ασθένεια. Οταν τελειώσαμε πήγαμε στο σαλόνι, όπου οι σεξοθεραπευτές με ρώτησαν αν ήρθα σε οργασμό και άλλες προσωπικές ερωτήσεις», λέει σήμερα η Σάτσι μέσα από την αυτοβιογραφία της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.