Αρχική InfoMommy Συμβουλές Η λύση στην κακοσμία του στόματος

Η λύση στην κακοσμία του στόματος

Η πιο εύκολη λύση είναι ύστερα από τα γεύματα ή κάθε φορά πο νιώθετε ότι μυρίζει το στόμα σας να μασάτε σπόρους μάραθου, γλυκάνισου ή καρφάκια γαρίφαλου.
Συχνά η κακοσμία του στόματος εμφανίζεται στους ανθρώπους που έχουν μύκητες στο έντερο, οι οποίες προκαλούν ζυμώσεις σε τροφές όπως τα τυριά και τα είδη αρτοποιίας. Η αντιμετώπιση απαιτεί διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά επειδή περιέχουν πολύ νερό και να αποφεύγεται εκτός από τις τροφές που σας προκαλούν την κακοσμία, τη ζάχαρη, το αλκοόλ και το ξίδι.

Μια λύση εξπρές είναι ενα στάξετε μια σταγόνα καθαρού ελαίου μέντας στη γλώσσα σας ή στην οδοντόβουρτσά σας οταν πλένετε τα δόντια σας.

Αν το φαινόμενο δεν υποχωρεί αλλά είναι ιδιαίτερο έντονο, είναι καλύτερο να επισκεφτείτε τον γιατρό σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.