Αρχική Famous Parents Η Μαντόνα προσλαμβάνει σωσία για την προστασία της Λούρδης!

Η Μαντόνα προσλαμβάνει σωσία για την προστασία της Λούρδης!

Μια σωσία της κόρης της, Λούρδης, προσέλαβε όπως έγινε γνωστό η Μαντόνα προκειμένου να απομακρύνει τους παπαράτσι από πάνω της, κατά τη διάρκεια της επερχόμενης περιοδείας της.

Η τραγουδίστρια, που έχει προσλάβει πέντε δικές της σωσίες, έκανε την κίνηση ακολουθώντας τη συμβουλή του πατέρα της Λούρδης, Carlos Leon.

Όπως είπε μια πηγή: «Ο Carlos πρότεινε να προσλάβουν μια σωσία για τη Lourdes γιατί η μικρή πιέζεται πάρα πολύ». Σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο οι σχέσεις μεταξύ μητέρας και κόρης τελευταία ήταν κάπως τεταμένες, κυρίως λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων της ποπ σταρ. Ωστόσο, φαίνεται να αναθερμάνθηκαν με την αναζήτηση της σωσία της νεαρής Λούρδης, που φαίνεται να το απόλαυσε ιδιαίτερα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.