Αρχική Νέα Η μικρή Αμπιγκέιλ κλαίει γοερά γιατί βαρέθηκε την προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ!

Η μικρή Αμπιγκέιλ κλαίει γοερά γιατί βαρέθηκε την προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ!

Το βίντεο ενός τετράχρονου κοριτσιού που κλαίει λέγοντας στους γονείς του ότι δεν μπορεί πια να τους ακούει να μιλάνε για "τον Μπρόνκο Μπάμα και τον Μιτ Ρόμνεϊ" κάνει σήμερα από το πρωί το γύρο του κόσμου, περνώντας ένα πολύ σοβαρό μήνυμα. Πόσο αρνητικά επηρεάζει την ψυχολογία όχι μόνο των ενηλίκων, αλλά και των παιδιών όλη αυτή η προσήλωση στην προεκλογική εκστρατεία, έτσι όπως διαμορφώνεται κυρίως από τα μέσα ενημέρωσης.

Πέντε ημέρες πριν από την ημέρα των εκλογών, η μαμά της Αμπιγκέιλ ανέβασε στο Youtube το βίντεο που δείχνει το κοριτσάκι να κλαίει, λέγοντας:  "Βαρέθηκα τον Μπρόνκο Μπάμα και τον Μιτ Ρόμνεϊ". Εκτός κάμερας, η μαμά του το ρωτάει: "Γι' αυτό κλαις;" Το κοριτσάκι, το οποίο φοράει μια μπλούζα "Hello Kitty", κουνάει καταφατικά το κεφάλι.

"Σύντομα θα τελειώσει, σύμφωνοι; Οι εκλογές σύντομα θα τελειώσουν", λέει η μαμά και η μικρή απαντά "ok".

Οι χρήστες είδαν περίπου δύο εκατομμύρια φορές το βίντεο, το οποίο έχει προκαλέσει ατέλειωτα σχόλια στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπου το κοριτσάκι γρήγορα επονομάσθηκε "Μπρόνκο Μπάμα γκερλ", συμβολίζοντας με αυτό τον τρόπο την κούραση που έχει καταλάβει ορισμένους Αμερικανούς έπειτα από μήνες συζητήσεων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.